Hudvård

Ekologiskt certifierat - Parabenfritt - 100% naturligt

benecos care

Ekologiskt certifierad & veganskAlla benecos hudvårdsprodukter är ekologiskt certifierade och veganska

benecos har ett brett sortiment av vårdprodukter till kropp och hår. Alla 20 produkter är baserade på benecos unika Bio-Mix bestående av sju utvalda växtextrakter från kontrollerat ekologiskt jordbruk.

I sortimentet finns schampo, balsam, duschgel, body lotion, handkräm, deodorant och tandkräm.

BENECOS CARE:

Serien bygger på en unik sammansättning av växtextrakter fylld med antioxidanter, vitaminer och vårdande ämnenALLA BENECOS CARE PRODUKTER ÄR FRIA FRÅN:

  • Paraffiner och andra petroleumbaserade ingredienser
  • Parabener och silikoner
  • Syntetiska emulgeringsmedel, färgämnen och parfym

Ekologiskt certifierad och vegansk hudvård för män

Naturlig och manlig hudvård


benecos har tagit fram en unik och komplett serie speciellt för män. De fyra produkterna är ekologiskt certifierade och veganska.


Beard Oil


Vård till skägget och huden baserad på effektiva och naturliga oljor. Argan-, mandel- och solrosolja mjukgör, vårdar och verkar snabbabsorberande.


Body Wash 3 in 1


benecos 3 i 1 tvätt till kropp, hår och ansikte rengör på ett friskt och enkelt sätt. Innehåller vårdande egenskaper från unika och utvalda växtextrakter från bland annat nypon, ringblomma och svarta fläderbär.


 

Face & Aftershave Balm


En enkel och läcker dagkräm med fuktgivande och regenererande egenskaper. Innehåller unika och utvalda växtextrakter från bland annat nypon, ringblomma och svarta fläderbär. Den har också en antiinflammatorisk effekt som gör den särskilt bra att använda efter rakning.


 

Deo Spray


Mild deodorantspray med en effektiv formulering helt utan aluminiumsalter. Ger hållbar friskhet med vårdande egenskaper från unika och utvalda växtextrakter från bland annat nypon, ringblomma och svarta fläderbär.

E info@greenmatters.se


T +46 844688900